Az eddigi adásokban megszólaltak:

HUNKA Balázs dr. (orvos, oxyológia és sürgősségi orvostan rezidens, könyvszerző)

Elsősegélynyújtással gyermekkorom óta foglalkozom, pontosan 2005. óta. Azóta tanulom és igyekszem tanítani is ezt a hivatást. A 16 elsősegélynyújtással töltött év alatt 2013-2019. között elvégeztem Pécsen az orvosi egyetemet, mely alatt évekig mentőápolóként, majd hatodéven mentőtisztként dolgoztam az Országos Mentőszolgálatnál. Miután végeztem, Kaposváron folytattam a kivonuló mentőorvosi munkát, valamint megkezdtem a szakképzésem a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház Sürgősségi Betegellátó Centrumában. Az elsősegélynyújtás mindig is az életem része lesz, igyekszem a megszerzett tudást a kicsiktől a nagyokig mindenkinek továbbadni. 2016-ban, Kisiván Csaba barátommal megjelent könyvünk, Az elsősegélynyújtás kézikönyve az, amely folyamatosan emlékeztet arra, hogy érdemes azért küzdenünk, hogy minél nagyobb biztonságban legyünk és minél szélesebb körben terjesszük az elsősegélynyújtás fontosságát.
Itt szerepel:

KISIVÁN Csaba (teológus-filozófus; elsősegély oktató, könyvszerző)

2007 óta foglalkozom elsősegélynyújtással különböző keretek között. 2010 óta oktatok elsősegélynyújtást az alapszinttől egészen az emelt szintig, valamint több éven keresztül tevékenykedtem a Magyar Vöröskereszt keretei között a társadalmi elsősegélynyújtás minél szélesebb körű népszerűsítésén. Dr. Hunka Balázs barátommal 2016-ban jelent meg először Az elsősegélynyújtás kézikönyvbe című tankönyvünk, melynek harmadik (átdolgozott, bővített és frissített) kiadása 2020-ban jelent meg. Végzettségem szerint teológus-filozófus vagyok. Római katolikus papként szolgálok a Kaposvári Egyházmegyében.
Itt szerepel:

PANDUR Attila (mentőtiszt, egészségügyi menedzser)

2010 óta dolgozom a sürgősségi ellátásban. 2012-től mentőápolóként, majd 2014-től mentőtisztként dolgozom az Országos Mentőszolgálatnál.
2014-ben mentőtiszti, 2017-ben egészségügyi menedzseri diplomát szereztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. 2015 óta dolgozom oktatóként a mentőtiszt képzésben.
Kivonuló mentőtiszti munkám mellett oktatói és kutatói tevékenységet is végzek, továbbá Phd tanulmányokat folytatok.
Kutatási területem a betegútszervezési lehetőségek a sürgősségi ellátásban, akut kardiovaszkuláris kórfolyamatokban.
Itt szerepel:

PRISKIN Gábor (mentőtiszt)

2020-ban végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán, mentőtiszt szakon, mely Karon az oktatási tevékenységet is megkezdhettem még ugyanabban az évben.
A képzés során szerzett klinikai gyakorlati tapasztalataim mellett a Pécsi Klinikai Központ Szívgyógyászati Klinikáján dolgoztam intenzív osztályon segédápolóként 2019-ben és 2020-ban.
Jelenleg az oktatás teszi ki a fő tevékenységemet, mely mellett a kutatói munkával kapcsolatos mélyebb ismeretszerzés-re is lehetőséget kaptam az Oxyológiai, Sürgősségi Ellátási Tanszék magával ragadó szakmai színvonalat képviselő, szellemileg és lelkületükben is gazdag csapatától.
Itt szerepel:

SCHISZLER Bence (mentőtiszt, egészségügyi menedzser)

Felsőoktatási tanulmányaimat 2009-ben kezdtem meg a PTE ETK mentőtiszt szakirányán, majd 2013-ban szereztem BSc diplomát. Diplomám megszerzését követően az Országos Mentőszolgálatnál helyezkedtem el kivonuló mentőtisztként, ahol jelenleg is dolgozom részállásban.
2014-2016-ig Egészségügyi Menedzser (MSc) diplomát szereztem, amit a PTE ETK Egészségtudományi Doktori Iskolába való jelentkezés követett, mint PhD hallgató.
Jelenleg doktorvárományos vagyok, kutatási területem pedig az akut agyi érkatasztrófák sürgősségi ellátása.
2017-től a PTE ETK Sürgősségi Ellátási és Egészségpedagógiai Intézet szakoktatójaként dolgoztam, 2019-től tanársegédként folytatom munkámat. Jelenleg az Oxyológiai, Sürgősségi Ellátási Tanszék kiváló csapatát erősítem.
Itt szerepel:

TÓTH Balázs (mentőtiszt, MSc sürgősségi ápoló)

2010-ben végeztem mentőtisztként a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán, ahol tanulmányaimat folytatva MSc végzettséget is szereztem (ápolás mesterképzés, sürgősségi specializáció). Jelenleg PhD hallgató vagyok a Kar Doktori Iskolájában.
2009 óta dolgozom az egészségügyben, kezdetben mentőápolóként (2009-2010), majd mentőtisztként (2010 óta), eközben a Tolna megyei Balassa János Kórház Sürgősségi Osztályán is dolgoztam (2011-2014).
2014 óta oktatok, kezdetben a szakképzésben (2017-ig), majd a felsőoktatásban.
Jelenleg a Sürgősségi Ellátási és Egészségpedagógiai Intézet Oxyológiai, Sürgősségi Ellátási Tanszék munkatársa vagyok, mint szakoktató.
Itt szerepel: